ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Χαρίστε στην Land Rover σας την προσοχή που της χρειάζεται. Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας.

land-rover-3

Συντήρηση Αυτοκινήτων Land Rover

Για να διατηρήσετε την Land Rover σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, ή ζητήστε από εμάς να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους ελέγχους και τα service που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε.

Η τακτική συντήρηση της Land Rover σας είναι απαραίτητη εάν θέλετε να διατηρήσετε την αξεπέραστη ισχύ της αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Τρεις λόγοι για να επισκεφτείτε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή για την επισκευή μιας βλάβης:

Σε όλες τις εργασίες συντηρήσεως χρησιμοποιούνται πάντοτε ανταλλακτικά και λιπαντικά που προβλέπονται από τον κατασκευαστή.

Ένας εξουσιοδοτημένος επισκευαστής έχει την δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία της Land Rover έτσι ώστε να παραμένει ενημερωμένος για τυχόν τεχνικές αλλαγές και να σας προσφέρει πάντοτε ενημερωμένες υπηρεσίες.

Γιατί εσείς δεν αντιμετωπίζετε το service της Land Rover σας σαν μια απλή υποχρέωση αλλά προτιμάτε να το αφήσετε στα έμπιστα και έμπειρα χέρια του εξουσιοδοτημένου συνεργείου μας.

land-rover-2

Επισκευές βλαβών

Γιατί να προτιμήσετε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για την επισκευή της βλάβης σας;

Οι διαδικασίες που ακολουθούνται για την επιδιόρθωση βλαβών και ζημιών του αυτοκινήτου σας ορίζονται εξ ολοκλήρου από τον κατασκευαστή και εφαρμόζονται πιστά από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου μας. Σε εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις βλαβών το συνεργείο μας έχει την δυνατότητα να ζητήσει τεχνική υποστήριξη και πληροφόρηση σχετικά με το θέμα από την ίδια την Land Rover. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται από την Land Rover μόνο για τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της.

Έτσι σας προσφέρουμε την πιο σίγουρη και έμπιστη λύση για τις επισκευές της Land Rover σας.

land-rover-1

Προέλεγχος ΚΤΕΟ

Ήρθε η ώρα για τον καθιερωμένο έλεγχο ΚΤΕΟ και δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως;

Ελάτε στο συνεργείο μας με το αυτοκίνητό σας για να το ελέγξουμε και να διαπιστώσουμε εάν χρειάζεται οποιαδήποτε επισκευή.
Εναλλακτικά, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την διαδικασία ΚΤΕΟ της Land Rover σας και να σας απαλλάξουμε από το άγχος και τις εκπλήξεις.

Μάθετε περισσότερα με ένα τηλέφωνο στο 2310753000 ή στο info@koumantzias.gr

*Ο συγκεκριμένος έλεγχος διατίθεται δωρεάν.

land-rover-6

Εποχικοί Έλεγχοι

Στην Κουμαντζιάς Α.Ε. Σας προσφέρουμε δωρεάν μια σειρά τεσσάρων ελέγχων για να είστε βέβαιοι για το αυτοκίνητο σας όλο τον χρόνο.

Χειμωνιάτικος έλεγχος: Έλεγχος 17 σημείων + έλεγχος μπαταρίας

Ανοιξιάτικος έλεγχος: Έλεγχος 17 σημείων

Καλοκαιρινός έλεγχος: Έλεγχος 17 σημείων + έλεγχος Air Condition (ιδανικά συνδυάστε το με αλλαγή φίλτρου και καθαρισμό του A/C)

Φθινοπωρινός έλεγχος: Έλεγχος 17 σημείων + έλεγχος υαλοκαθαριστήρων (ζητήστε μας προσφορά αν θέλετε να αλλάξετε τα μάκτρα σας)

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί μας σύμβουλοι θα σας ενημερώσουν εάν το αυτοκίνητό σας χρήζει επισκευής και θα σας δώσουν άμεσα το ακριβής κόστος της.

Κλείστε ραντεβού για έναν δωρεάν έλεγχο στο 2310753000 ή με e-mail στο info@koumantzias.gr με τίτλο «Δωρεάν οπτικός έλεγχος».

land-rover-5

Εγγυήσεις Land Rover

Η Land Rover σας είναι επίτευγμα μηχανικής, εξέλιξης και κομψού σχεδιασμού. Εάν οποιοδήποτε μέρος της χρειαστεί επισκευή ή αντικατάσταση λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, μέσα στα πρώτα 3 χρόνια λειτουργίας της, θα σας την επισκευάσουμε χωρίς χρέωση στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας.
Θέλετε να κάνετε χρήση της εγγύησης σας? Επισκεφτείτε το συνεργείο μας με το βιβλίο service του αυτοκινήτου σας. Συνήθως θα σας το επισκευάσουμε άμεσα. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, είναι πιθανόν να χρειαστούμε την έγκριση του εργοστασίου για να προχωρήσουμε.

Τα service που πραγματοποιούνται στο συνεργείο μας καταγράφονται με συνέπεια στο βιβλίο service του κατόχου του αυτοκινήτου για να μην βρεθείτε ποτέ προ εκπλήξεως.

land-rover-4

Υπηρεσία 24ωρου service (Ν. Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής)

Αντιμετωπίζετε τεχνικό πρόβλημα ή δυσκολία εκκίνησης και βρίσκεστε καθ’ οδόν? Η υπηρεσία 24ώρου service μας θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε τον δρόμο σας. Αν το πρόβλημα μπορεί να επισκευαστεί επί τόπου από τον τεχνικό μας, θα μπορέσετε να συνεχίσετε άμεσα την πορεία σας. Εάν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα φροντίσουμε εμείς για την ρυμούλκηση της Land Rover σας μέχρι το συνεργείο μας και θα σας προσφέρουμε εναλλακτικό όχημα μετακίνησης.