ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ-ΒΑΦΕΙΟ

Κάντε την Land Rover σας ξανά καινούρια.
land-rover-9
Επισκευή μετά το ατύχημα 

Σε περίπτωση που η Land Rover σας χρειαστεί επισκευή, είναι σημαντικό να επισκευαστεί σωστά & αξιόπιστα. Στην Κουμαντζιάς Α.Ε. διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο φανοβαφείο, εξουσιοδοτημένο από την Land Rover. Και μόνο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να σας εγγυηθεί την ποιότητα της επισκευής και την διατήρηση της εργοστασιακής σας εγγύησης.Σε περίπτωση ατυχήματος είναι σημαντικό το αυτοκίνητο σας να επισκευαστεί σωστά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Land Rover. Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι μπορούν να επιλέξουν πού θα επισκευαστεί το αυτοκίνητο τους, οι περισσότεροι το αναθέτουν στον ασφαλιστή τους, ο οποίος συνήθως τους προωθεί σε συγκεκριμένα συνεργεία.Δώστε, λοιπόν, στην Land Rover σας την προσοχή που της αξίζει και επιλέξτε ένα εξουσιοδοτημένο φανοβαφείο για την επισκευή της μετά το ατύχημα.

Στην Κουμαντζιάς Α.Ε. Θα φροντίσουμε το αυτοκίνητο αλλά και εσάς παρέχοντας σας ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για την διάρκεια της επισκευής.Για μια εκτίμηση του κόστους επισκευής, μπορείτε να αποστείλετε τα στοιχεία σας μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες στο
info@koumantzias.gr

land-rover-8

Επισκευή μικρών ζημιών – Smart repair

Η αρχική εικόνα της Land Rover σας χαλάει από γρατσουνιές, βαθουλώματα και μικρο φθορές; Το συνεργείο μας μπορεί να τις επισκευάσει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά κάνοντας την Land Rover σας ξανά καινούργια.