Η Elie Goulding οδηγεί το Range Rover Velar

Η Elie Goulding οδηγεί το Range Rover Velar

Το νέο Range Rover Velar παρουσίασε με μία live οδήγηση η γνωστή τραγουδίστρια Ellie Goulding.

Το νέο Range Rover Velar έκανε ένα θεαματικό ντεμπούτο στις ΗΠΑ με μια αποκλειστική ζωντανή live εμφάνιση από την Ellie Goulding σε συνδυασμό με μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

H Goulding έδωσε μία εικόνα βρετανικής αίγλης στο αμερικανικό πάρτι παρουσίασης του Velar μόλις κατέφθασε στο Μανχάταν – το μητροπολιτικό σπίτι του Range Rover – και έτσι έγινε η πρώτη που οδήγησε το νέο Velar. Τραγουδώντας επίσης σε ένα μεγάλο κοινό με μία φαντασμαγορική εκτέλεση του γνωστού τραγουδιού ‘Love Me Like You Do’ η Elie Goulding άνοιξε το event.

Η Ellie τόνισε: «Ήμουν πάντα ένας μεγάλος θαυμαστής της σειράς Range Rover και είναι χαρά μου που συμμετέχω στη παρουσίαση του Velar εδώ στην Αμερική. Ακόμη πιο χαρούμενη νιώθω που υποστηρίζουμε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση που βελτιώνει πάνω από 10.000 ζωές ανθρώπων κάθε χρόνο.»

Το νέο Range Rover Velar συνεχίζει να διαγράφει ιστορία στην εξέλιξη της ιστορίας της οικογενείας του Range Rover, ενσωματώνοντας προηγμένες τεχνολογίες, ξεχωριστό σχεδιασμό και απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η Elie Goulding οδηγεί το Range Rover Velar2Η Elie Goulding οδηγεί το Range Rover Velar 4 Η Elie Goulding οδηγεί το Range Rover Velar3

Δείτε τη live παράσταση της Elie Goulding για το νέο Range Rover Velar