Το Range Rover Sport PHEV τα βάζει με τους δράκους

Το Range Rover Sport σε μια διαδρομή που κόβει την ανάσα!

 

Το Range Rover Sport και ο έμπειρος οδηγός του κατάφεραν να διασχίσουν τον πιο απαιτητικό δρόμο. 99 στροφές και 999 σκαλιά του βουνού Tianmen στην Κίνα ήταν η πιο δύσκολη πρόκλιση που έχει δεχθεί ποτέ ο Ho-Pin Tung.

Τοποθεσία

Το βουνό Tianmen βρίσκεται στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην επαρχία Hunan. Κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες το επισκέπτονται για να το διασχίσουν είτε με τα πόδια είτε με τουριστικά λεωφορεία. Ο δρόμος που διαπερνά το βουνό έχει μήκος 11,3 χλμ και ονομάζεται «Δρόμος του Δράκου», είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος όμως η φυσική ομορφιά ανταμοίβει και τον πιο διστακτικό επισκέπτη.

Οδηγός

Ο Ho-Pin Tung είναι έμπειρος οδηγός αγώνων, έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον 24ωρο αγώνα Le Mans, όπως παραδέχεται και ο ίδιος δεν έχει αντιμετωπίσει καμία παρόμοια πρόκληση στο παρελθόν. Στόχος του ήταν να περάσει τις 99 στροφές και να ανέβει τα 999 σκαλιά κατακτώντας την κορυφή με όνομα Η Πύλη του Παραδείσου.

Range Rover Sport HPEV

Όσο αποφασισμένος ήταν ο Ho-Pin Tung άλλο τόσο ήταν και το Range Rover Sport HPEV ανεβαίνοντας με αυτοπεποίθεση τα 999 σκαλιά κλίσης 45 μοιρών. » Ήταν η δυσκολότερη πρόκληση γιατί μέχρι να φτάσουμε στην κορυφή δεν μπορούσαμε να πουμε ότι είχαμε κερδίσει» δηλώνει ανακουφισμένος ο Ho-Pin Tung.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο