ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

«Πώς θα επιβιώσει ένας πρόσφυγας εάν δεν τον εκπαιδεύσεις και δεν τον βοηθήσεις να βρει το δρόμο του;  Αναγκαστικά θα κλέψει! πλησίασα τα παιδιά των μεταναστών και των προσφύγων γιατί τους εξήγησα την ιστορία των παππούδων και των πατέρων μας… Ξέρουμε τι σημαίνει προσφυγιά, ρατσισμός και θάνατος. Εάν ο καθένας έκανε κάτι στη γειτονιά του, δεν θα είχαμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα με τους ξένους που δεν μπορούν να φύγουν από τη χώρα και αναγκαστικά περιθωριοποιούνται!  Οπότε ή κλειδωνόμαστε στα σπίτια μας ή τους βοηθάμε να σταθούν στα πόδια τους»

Αυτά τα λόγια αποτέλεσαν για εμάς την αφορμή να θεωρήσουμε απαραίτητο να σταθούμε δίπλα στην Κιβωτό του Κόσμου. Στηρίζουμε 600 παιδιά και διατηρούμε ζωντανό το χαμόγελό τους και την ελπίδα για ένα ακόμα πιο όμορφο μέλλον. Η «Κιβωτός του Κόσμου» αποτελεί φάρο ελπίδας στη σύγχρονη κοινωνία και οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί της προσπάθειας αυτής.

Ακολούθησε τη σελίδα Land Rover koumantzias στο instagram  [  μπες εδώ https://bit.ly/30XzU4y   ] και η Land Rover Κουμαντζιάς χαρίζει 0,04€ για κάθε νέο φίλο!

Ας δείξουμε ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Η «Κιβωτός του Κόσμου» χρειάζεται τη στήριξη όλων μας!

Η Land Rover Κουμαντζιάς στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»!